Naslovna AKTUELNO Upriličena prezentacija novog proizvoda “Salbos so”

Upriličena prezentacija novog proizvoda “Salbos so”

Firma Vega-mix u prisustvu poslovnih prijatelja upriličila je prezentaciju novog proizvoda Salbos so.  Novi je to proizvod ove kompanije koja je  na tržištu  prisutna dugih 25 godina.

 

U ugodnom ambijentu Hotela President u Ljubačama održana je promocija novog proizvoda kompanije Vega-Mix, lidera u proizvodnji prehrambenih proizvoda u BiH. 

Poznata po proizvodnji i pakovanju začina ova firma je zbog visoko postavljenih standarda, jasne i neupitne poslovne filozofije danas prerasla u respektabilnu i po kvalitetu prepoznatljivu kompaniju koja važi za iznimno poželjnog partnera na bosanskohercegovačkom i regionalnom tržištu.

 

Upravo to prepoznali su i partneri iz Austrije, te je ostvarena poslovna saradnja sa firmom Salinea d.o.o  Austrija, a kruna te saradnje je novi proizvod na tržištu  Salbos So.

 

Vega-Mix je od početka 2012. godini generalni zastupnik i distributer za Solanu Salinen Austrija za područje BiH. Salinen Austrija je jedan od vodećih proizvođača soli u Evropi sa godišnjom proizvodnjom od preko 120.000 tona soli.

 

U Vega-mixovim proizvodnim pogonima sa najsavremenijom tehnologijom, Salbos so dobija se u pakovanjima od po 1, 5, 10 i 25 kg”. Salbos so ima visok postotak magnezija, kalija i kalcija, što povećava njenu vrijednost u konzumnom smislu. Prema riječima direktorice Omić-Zoletić do kraja tekuće godine Vega-Mix će na tržište lansirati još jedan proizvod, a u pitanju je Salbos morska so u pakovanju od 1 kg sa kojom će Vega-mix upotpuniti asortiman pod vlastitim brendom.