Naslovna AKTUELNO Bingo City Centar Tuzla povodom obilježavanja 3. rođendana posjetilo više od 25...

Bingo City Centar Tuzla povodom obilježavanja 3. rođendana posjetilo više od 25 000 posjetitelja

Uz izuzetno bogat program pod sloganom „BCC slavi treći, darovi sve veći!“ i specijalnog gosta regionalnu muzičku zvijezdu Sašu Kovačevića Bingo City Centar u Tuzli proslavio je svoj treći rođendan od 9. do 11. novembra i uz to bogato nagradio sve posjetitelje.

 

Uz dobru zabavu u rođendanskoj nagradnoj igri koja je upriličena u subotu mogli su učetvovati svi koji su obavili kupovinu u vrijednosti od 50 KM u BCC-u, a ukupno je izvučeno 336 dobitnika nagrada, kao i tri glavne nagrade sa nagradnim fondom od po 3.333 KM. Saša Kovačević je bio sretne ruke za Selmu Mulavdić iz Srebrenika, te Adisa Barakovića i Nijazima Hadžića iz Tuzle.Uz sreću koju su ostvarili kroz nagradnu igru, svi posjetitleji su mogi uživati i uz pjesmu Saše Kovačevića, te uz DJ-a, zabavu za djecu i neizostavnu rođendansku tortu.


 

Podsjećamo, Bingo City Center otvoren je 11. novembra 2016. godine. Prostire se na površini od 40.000 m2, a u sklopu centra ima više od 50 poznatih brendova, Brunswick kuglana, Cinestar kino sa pet dvorana, restorani i kafei, te je već tri godine omiljeno mjesto za shopping, zabavu i druženje u sjeveroistočnoj Bosni, ali i šire.

 

BINGO City Center. Svi su tu gdje želje ožive. Budite i vi! U narednoj godini, za četvrti rođendan možemo samo očekivati da će ovaj gigant nadmašiti sam sebe.