Naslovna AKTUELNO Bingo osigurava 350 novih radnih mjesta u Živinicama

Bingo osigurava 350 novih radnih mjesta u Živinicama


Novi tržni centar kompanije Bingo biće otvoren u petak u Živinicama. Veliko otvaranje, kako su najavili iz tuzlanske kompanije, biće organizovano uz bogat zabavni program i nagrade za posjetioce.

 

Ovaj tržni centar izgrađen je uz hipermarket Bingo koji je otvoren u decembru prošle godine i to na mjestu starog hipermarketa koji se tu ranije nalazio.Kako je ranije najavljeno iz kompanije Bingo, centar će se prostirati na površini od trideset hiljada metara kvadratnih a osim retail parka sa ponudom poznatih regionalnih i internacionalnih brendova sadržavaće i restoran, kuglanu, igraonicu…

 

Riječ je o višemilionskoj investiciji koja će obezbijediti oko 350 novih radnih mjesta.

 

Nastavak ekspanzije

 

Otvaranjem tržnog centra u Živinicama, Bingo nastavlja svoju ekspanziju. Krajem prošlog mjeseca otvorio je svoju 207. poslovnicu u Gornjem Vakufu / Uskoplju, a najavio da će ih do kraja godine otvoriti još nekoliko.

 

Podsjetimo i da je u tokuizgradnja do sada najmodernijeg tržnog centra ove kompanije u Sarajevu. Objekat će se prostirati na 44.584 kvadratna metra a radovi bi trebali biti gotovi do sredine naredne godine.