Naslovna AKTUELNO Cijene ski karata na Bjelašnici i Igmanu ostaju na nivou prošlogodišnjih

Cijene ski karata na Bjelašnici i Igmanu ostaju na nivou prošlogodišnjih

Iz sarajevskog preduzeća ZOI ’84 su objavili cijene ski karata za sezonu 2020/2021. Ukazali su i na pravila boravka na skijalištima i korištenja njihovih usluga tokom pandemije koronavirusa.

 

 

 

 

 

Kako su saopćili, unatoč pandemiji koronavirusa zimska skijaška sezona 2020/2021 održati kao i svih ranijih godina.

 

 

 

 

 

Uvažavajući sigurnosne aspekte, Ski centar Bjelašnica i Igman će ove godine nastaviti svoje usluge pružati, kako su naveli, uz preporuke Zavoda za javno zdravstvo Federacije Bosne i Hercegovine, a očekuju i da će se svi skijaši i posjetioci pridržavati mjera fizičke distance te nositi preporučenu zaštitnu opremu.

 

 

 

 

 

Brinući o, kako su istakli, sigurnosti posjetilaca ZOI’84 će ove godine sva takmičenja na Ski centru Bjelašnica i Igman održati uz mjere fizičke distance i ograničenog broja dozvoljenih posjeta.

 

 

 

 

 

Kako su naglasili, sigurni su da će trenutna situacija u kojoj se nalazimo biti još jedan od razloga za dolazak na olimpijske planine duboko svjesni činjenice koliko planinski zrak pozitivno utječe na zdravlje čovjeka.

 

 

 

 

 

Poručili su da su nastojali da prilikom izrade novog cjenovnika maksimalno izađe u susret korisnicima naših usluga vodeći računa o ekonomskom aspektu u cijeloj Bosni i Hercegovini, kao i u regiji.

 

 

 

 

 

S tim u vezi, cijene ski passa su u pred sezoni i post sezoni snižene, dok su u sezoni ostale na prošlogodišnjm nivou.

 

 

 

 

 

“U želji da učinimo naše korisnike zadovoljnim, a na osnovu istraživanja tržišta, uvedena je dvosatna karta, kao i dnevna karta sa noćnim skijanjem.Omogućeni popusti pri kupovini ski karata će biti predočeni skijašima pri kupovini istih”, obrazložili su iz ovog preduzeća.

 

 

 

 

 

I ove godine omogućiti prodaju sezonskih ski karata po akcijskim cijenama u periodu od 26.oktobra 2020. do 13. novembra 2020. u Olimpijskoj dvorani Zetra u vremenskom terminu od 08:00 do 16:00 sati radnim danom i od 09:00 do 13:00 sati subotom, saopćili su iz preduzeća ZOI ’84.