Naslovna AKTUELNO Članice ŽOK “Smeč” Lukavac vrijedno treniraju i tokom ljeta (VIDEO)

Članice ŽOK “Smeč” Lukavac vrijedno treniraju i tokom ljeta (VIDEO)

ŽOK “Smeč” Lukavac ni tokom ljeta ne prestaje sa radom i treninzima. Ovih dana mlađe uzrasne kategorije intenzivno se pripremaju za nastup na važnom međunarodnom turniru u Kruševcu, a krajem juna će u Lukavcu biti održane Sportske igre mladih.

 

Povoljnije epidemiloške prilike sa radošću su dočekane u ovom sportskom kolektivu, gdje se intenzivno vježba i priprema za nastupe tokom ljeta. Treninzi i pripreme izvode se svakodnevno za pionirke, a koje već narednog vikenda čeka u Kruševcu.


 

Mlade su, motivisane, talentovane i vrijedno vježbaju, te kako kažu treme nema jer su i prije imale zahtjevnije nastupe. Obzirom da je ovo prvi put da izlaze izvan granica BiH ekipa je puna entuzijazma i očekivanja.

 

Ono što se može uočiti na terenu je da ovu ekipu svakako prati borbeni duh, volja za pobjedom i spremnost i uigranost.

 

Ono što je evidentno jeste da se popularnost odbojke vratila u Lukavac, što svjedoči i broj članica škole odbojke koji je skoro dosegao cifru od 100, a zahvaljujući i velikom uspjehu Ženske odbojkaške reprezentacije BiH. Škola je uspjela preživjeti godinu pandemije, te nastaviti tamo gdje su stali s istim ciljem, a to je da djevojčicama svaki vikend i slobodan trenutak učine korisnim i zabavnim. Sve željne igre, zabave, druženja i sportskih takmičenja pozivaju u svoje redove.

 

Preporučujemo video prilog Suade Imamović:

 

 

 

 

(RTV Lukavac)