Naslovna AKTUELNO Hit komedija “Kakva ti je žena, takav ti je život” stiže u...

Hit komedija “Kakva ti je žena, takav ti je život” stiže u Lukavac

U Centar za kulturu Lukavac stiže hit predstava Dragana Marinkovića – Mace “KAKVA TI JE ŽENA, TAKAV TI JE ŽIVOT”. Predstava će biti odigrana na velikoj sceni 15. februara u 19,30 sati.

 

Iskustva sa dosadašnjih gostovanja ove predstave u regiji su sjajna. Brojna publika uživa u priči o muško-ženskim odnosima i surovoj svakodnevnici s poučnom porukom o tome kako je ljubav smisao života. Na sebi svojstven način, Maca je ovu simpatičnu predstavu približio publici na način da priča priču o čovjeku koji se odmah nakon razvoda i nakon što ga žena izbaci iz kuće zaputi u kafanu, i odluči s publikom podijeliti svoju životnu priču. Igranje je često prekidano aplauzima, a publika je ushićeno isčekivala svaki njegov sljedeći monolog. Ova hit komedija ujedno je i peta autorska predstava popularnog glumca i komičara.

 

“Priča oslikava stvarnost muško-ženskih odnosa i vremena u kojem živimo”, kazao je Marinković u najavi gostovanja u BiH.

 

Kakva ti je žena, takav ti je život predstava je koja izaziva bolove u trbuhu te veliku količinu suza od smijeha, a postoji i mogućnost gubljenja glasa od silnog naprezanja. Volimo li da nas vole ili volimo da volimo? Koliko brak mijenja odnos dvoje ljudi i samu vezu?  Što je potrebno za skladan brak? Odgovore na vječita pitanja o odnosu muškarca i žene, Dragan Marinković-Maca donosi na originalan i samo njemu svojstven način.

 

Ovo je predstava koja će vas oraspoložiti, nasmijati, zabaviti i zasigurno vas neće ostaviti ravnodušnima.

 

Ulaznice za ovu urnebesnu komediju su u prodaji po cijeni od 10 KM.

 

 

(RTV Lukavac)