Naslovna AKTUELNO Hotelska grupacija Ritz-Carlton iz Rijada zapošljava u Sarajevu

Hotelska grupacija Ritz-Carlton iz Rijada zapošljava u Sarajevu

Ritz-Carlton tim iz Rijada (Kraljevina Saudijska Arabija) dolazi u Sarajevo i zapošljava kandidate iz regiona i Bosne i Hercegovine.

Prilika je ovo za veliki broj osoba koje traže posao kazali su iz Agencije Clipcon Recruitment. “Career day” će se održati u nedjelju, 26.6. na lokaciji Courtyard Marriott Hotela, Ul. Skenderija 1 u Sarajevu od 10 do 16 sati.

Ritz-Carlton iz Riyadh je jedan od najluksuznih hotela u Saudijskoj Arabiji koji nudi svojim gostima veličanstveno okruženje i pažljivu uslugu. Hotel ima 492 luksuzne sobe, spa centar, nekoliko restorana internacionalne kuhinje te konferencijski centar visoke kategorije.


Otvorene su radne pozicije za Hostese, Konobare, Kuhare, Batlere, Barmene i F&B Managere. Potrebno je da kandidati po dolasku prilože printanu verziju CV-a na engleskom jeziku, te da obave intervju također na engleskom jeziku.

“Pozivamo sve zainteresovane kandidate da nam se pridruže u nedjelju 26.juna i upoznaju se sa timom Ritz Carlton”, poručili su iz Agencije Clipcon Recruitment.

Kandidati mogu doći bez najave ili se mogu prijaviti za intervju gdje će im biti dodjeljen termin u toku “Career day”, na email: [email protected].

Više informacija na broj/whatsapp: +387 66 370 140.