Naslovna AKTUELNO Ljubavnom pričom završavamo 2018. godinu

Ljubavnom pričom završavamo 2018. godinu

RTV Lukavac tokom 2018. godine pratila je na hiljade priča,lijepih i ružnih, ali istinitih, priča koje odražavaju stvarni život građana općine Lukavac. Za kraj godine donosimo jednu lijepu priču, ljubavnu, inspirativnu…

 

Lukavčanin Mensur Salkić, poznati muzičar, na obali jezera Modrac, zaprosio je svoju dugogodišnju djevojku Anelu Akeljić.

 

“Ovo je bilo prvi put u mom životu za 24 godine da dođe trenutak u kojem nisam znao odakle da krenem, šta i kako da kažem,izgovorim… Jednostavno je… Svi većinom znate moju priču… Zajedno smo odrasli, bukvalno još iz osnovne škole smo zajedno… Ona 7. a ja 8. razred (dugo se ni poljubili nismo)… 😊 Bilo je tu svega i svačega, ali nakon 10 godina zajedno ,slobodno mogu da kažem da je ljubav pobijedila! Pobijedila sve! 👊 Ona je bila uz mene kada sam imao sve, bila uz mene kada nisam imao ništa, kada je većina odlazila… Bilo je i godišnjica kada nisam imao jedne obične marke da kupim bilo kakav poklon, pa sam se čupao snimanjem pjesama i slično… (sreća pa imam tog nekog malo i talenta) 😁😎 Da skratim, prošla je uz mene sve! Dobro, loše, najgore, najljepše… Ovo je bilo pitanje koje ja želim postaviti samo jednom u životu, samo jednoj osobi… A sad da se malo i našalim, na sreću rekla je DA!”, napisao je Mensur na svom Facebook profilu, zahvalivši se prijateljima koji su mu pomogli da priredi iznenađenje.

 

Redakcija RTV Lukavac ovom mladom paru upućuje iskrene čestitke!

 

(RTV Lukavac)