Naslovna Magazin Lukavčanin Elvis Burgić osvojio vrijednu nagradu

Lukavčanin Elvis Burgić osvojio vrijednu nagradu


Povodom objave 3.000.000 artikla jučer je u sjedištu OLX.ba dodijeljen je poklon sretnom korisniku.

 

Korisniku Elvisu Burgiću iz Lukavca je ovom prilikom uručen televizor
najnovije generacije Samsung 4K 50″ UHD SmartTV 50NU7022 WiFi UltraHD.

 

Burgić nije krio iznenađenje tokom preuzimanja poklon as obzirom da OLX administracija nije imala javnu objavu o planiranom darivanju.“Moja supruga Nerminka je, zapravo, zaslužna za ovaj poklon jer je ona ta koja je objavila pobjednički oglas. Moram priznati da sam nakon poziva iz pomislio da je riječ o nekoj šali, ali se ispostavilo da imamo razlog za slavlje”, kazao je Burgić.

 

Kako su istakli, ovaj sajt koriste isključivo u privatne svrhe za prodaju stvari koje im u domu predstavljaju višak. Ipak, ovaj oglasnik mnogočešće koriste kao polaznu stanicu kada se radi o kupovini, tragaju za određenimartiklom ili kada žele uporediti cijene na tržištu. Automobil, gume, felge, dječija kolica samo su neke od stvari koje su na takav način pronašle put do porodice Burgić. Raduje ih i činjenica da potraga za stanom i njegova nedavna kupovina sada još više ima smisla, jer će njihov dom krasiti novi televizor.

 

Ovaj sajt trenutno broji dva miliona vrijednih korisnika i trimiliona artikala. Svaki od trenutnih ali i budućih korisnika ovog oglasnika imaju priliku prodati i kupiti sve “od igle do lokomotive”.

 

 

(RTV Lukavac)