Naslovna AKTUELNO Manifestacija “Lukavačka zima“ uspješno realizovana i ove godine (VIDEO)

Manifestacija “Lukavačka zima“ uspješno realizovana i ove godine (VIDEO)

Kako je i predviđeno, 7. januara koncertom Big Brothers Banda spuštena je zavjesa na ovogodišnju kulturno- zabavnu manifestaciju “Lukavačka zima“ koja je i ove godine privukla veliki broj građana svih genaracija.

 

„Lukavačka zima“ i ove godine za praznike građanima naše općine ali i posjetiteljima iz mnogih drugih bh. gradova, bila je mjesto uživanja i dobre zabave, uz raznovrsne sadržaje koji su bili namjenjeni svim generacijama. S toga s pravom možemo kazati da je pokupila simpatije mnogih.

 

„Lukavačka zima“ organizovana je u vrijeme novogodišnjih i božićnih blagdana, pa je zimska čarolija povezala mnoge, te blagdane učinila veselijim i opuštenijim.

 

Veliki broj posjetitelja i pozitivne reakcije kako domaćina tako i gostiju znak su da je manifestacija i ove godine opravdala svoju svrhu.

 

Iako je spuštena zavjesa na ovaj kulturno zabavni događaj, još nekoliko dana, a ukoliko vremenske prilike budu dozvoljavale, mališani će moći uživati na klizalištu istakli su iz JU Centar za kulturu Lukavac.

 

Više u video prilogu Edine Husović