Naslovna AKTUELNO NAJAVA: Humanitarni koncert za liječenje Mehmeda Šabića

NAJAVA: Humanitarni koncert za liječenje Mehmeda Šabića

Organizatori humanitarnog koncerta pozivaju građane da dođu 12.oktobra  u malu dvoranu SKPC Mejdan Tuzla sa početkom u 19,00 sati.

 

Povod za koncert je prikupljanje novčanih sredstava za liječenje Mehmedu Šabiću, dječaku koji je prije nešto više od godinu dana, usljed tragičnog događaja, nastradao u požaru. 

Godinu kasnije,  Meho je na nogama i kreće prema narednoj fazi liječenja, koje nastavlja u Turskoj, a troškovi idu do 50.000 Eura. Sada je potrebno operativnim zahvatima vratiti funkcionalnost ruku i uraditi dodatne operacije glave i vrata.

 

 

Humanitarna organizacija “Pomozi.ba” pokrenula je akciju prikupljanja sredstava kako bi mali Meho mogao čim prije da nastavi sa liječenjem. Pozivamo vas u ovoj humanitarnoj akciji i da ujedinjenim snagama pomognemo dječaku Mehmedu koji treba našu pomoć da pobijedi ovu tešku bitku. Koncertu su se odazvali Fatmir Sulejmani,Armin Dedić,Džejla Ramović,Armin Jusufovic Meliha Imširović, Belma Huseinefendić, Belma Sakić,Ajla Medić,Emir Hadzihasanović, Nadina Hadžiselimović, Adnan Kahrić, Ishak Isabegović.

 

 

Karte su dostupne na prodajnim mjestima: CD Mido Shop, Sagittarius , The Doors 12 po cijeni od 3 KM.

 

(RTV Lukavac)