Naslovna AKTUELNO Najava: III. Međunarodni Festival savremene žene

Najava: III. Međunarodni Festival savremene žene

III. Međunarodni Festival savremene žene održati će se ove godine od 08. do 11. oktobra u Tuzli. Blizu 80 govornica, moderatora i moderatorica, umjetnica iz čitavog svijeta učiniti će i ovaj Festival događajem za pamćenje.

 

III. Festival imati će dijelom drugačiju formu ali će se fizički dogoditi u Tuzli uz poštivanje epidemiološko-zaštitnih mjera i preporuka.

 

Festival savremene žene povezuje i podržava sve uspješne priče Bosne i Hercegovine, regije i svijeta ali i ciljano motiviše mlade žene. Do sada je ugostio više od 500 govornica koje su podijelile svoja iskustva i inspirisale mnoge mlade ljude.

 

„U skladu sa važećim naredbama i preporukama Krzinog štaba Ministarstva zdravstva,  koje se odnose na mjere suzbijanja širenja pandemije korona virusa i ograničenju broja prisutnih u zatvorenom prostoru, a kako bismo većem broju zainteresovanih omogućili prisustvo programu Festivala prilagodili smo i pravila registrovanja.“  kazali su ispred organizacionog tima Festivala.

 

Program Festivala savremene žene podijeljen je na dvije sale tokom 9. i 10. oktobra.

 

Svaka sala, svaki dan Festivala je podijeljena u dva slota: jutarnji i popodnevni.

 

PROGRAM FESTIVALA ĆE BITI DOSTUPAN I PUTEM LIVE STREAMA.

 

Budite dio pozitivnih tema u ovoj ludoj 2020. Godini. Idemo zajedno i #HrabroŽenski izvući najbolje iz nje slušajući iskustva i životne priče onih žena koje su uspjele ostvariti svoje snove i to žele podijeliti sa vama.

 

#SlavimoUspjeh #HrabroŽenski