Naslovna AKTUELNO Nastavlja se Premijer liga BiH

Nastavlja se Premijer liga BiH

Utakmicama 4. kola ovog vikenda se nastavlja Premijer liga Bosne i Hercegovine.

 

Fudbalski savez BiH danas je objavio i službena lica koja će biti zadužena za djeljenje pravde na terenima tokom utakmica pomenutog kola.


 

Po tri utakmice ćemo vidjeti u subotu i nedjelju, a program počinje u subotu od 17.30 sati kada će u Krupi na Vrbasu snage odmjerioti domaća Krupa i ekipa Mladosti iz Doboja kod Kaknja. Pravdu na ovom meču će dijeliti Frano Jelić iz Širokog Brijega, a pomoćnici će mu biti Aleksandar Smiljanić i Almir Huskić.

 

U večernjem terminu u subotu na teren će fudbaleri Sarajeva i GOŠK-a, odnosno Tuzla Cityja i Slobode. Susret na Koševu će suditi Luka Bilbija iz Prijedora, a pomagat će mu Sreten Udovičić i Bojan Maksimović. S druge strane, susret u Tuzli će suditi Admir Šehović iz Sarajeva, a pomagat će mu Moamer Čaušević i Čedomir Vićić.

 

Nedjeljni program otvaraju Zvijezda i Željezničar susretom koji počinje od 17.30 sati. Meč će suditi Goran Paradžik iz Ljubuškog uz pomoć Marka Perića i Jure Muse.

 

Kasnije se sastaju Čelik i Zrinjski, odnosno Široki Brijeg i Radnik. Meč na Bilinom Polju sudi Irfan Peljto iz Sarajeva, a susret na Pecari Adis Mulahasanović također iz Sarajeva.