Naslovna AKTUELNO Od danas u Lukavcu Sajam “List” 2020 (VIDEO)

Od danas u Lukavcu Sajam “List” 2020 (VIDEO)

18.Međunarodni sajam turizma i ekologije „List“ 2020 održava se u Lukavcu u periodu od 17. do 19. septembra 2020.godine.

 

Ovogodišnja manifestacija će biti upriličena na novoj lokaciji i to nadomak gradskog šetališta, uglavnom na otvorenom, što će omogućiti bolji ugođaj učesnicima i posjetiocima, ali i osigurati poštivanje preporuka kriznih štabova.

 

Sajam „List“ 2020 će brojem i kvalitetom izlagača, nivoom organizacije, strukturom pratećih sadržaja i očekivanim brojem posjetilaca, zadržati status lidera u organizaciji ovakve vrste sajamskih manifestacija.

 

Na najvećem i najznačajnijem sajmu turizma i ekologije u BiH će se predstaviti brojni izlagači iz ove dvije oblasti, ali i drugih grana privrede, kulture, sporta, zabave i nevladinog sektora.

 

Osim izložbenog dijela, predviđen je i bogat trodnevni program koji podrazumijeva dodjelu priznanja „Zvijezda turizma“, Izbor Miss Federacije BiH, Festival hrane i pića,stručna predavanja, prezentacije i panel diskusije.

 

Otvaranje je 17. septembra u 11,00 sati i bit će održano u prisustvu brojnih uglednih zvanica iz BiH i regije, a ulaz na sajmište je tokom sva tri dana u terminu od 10,00 do 19,00 sati besplatan.

 

Kompletan program možete pogledati ovdje  Program LIST 2020.

 

Načelnik Općine Lukavac Edin Delić, predsjednik Organizacionog odbora Sajma „List“ 2020 Aziz Čačković i direktor Sajma „List“ 2020 Izet Nuhanović upućuju riječi dobrodošlice svim izlagačima i posjetiocima.

 

 

 

(RTV Lukavac)