Naslovna AKTUELNO Odbojkašice Smeča poražene u petom setu (VIDEO)

Odbojkašice Smeča poražene u petom setu (VIDEO)

Odbojkašice Lukavačkog Smeča i Kule iz Gradačca odigrale su sjajnu utakmicu u sportskoj dvorani u Lukavcu.  Očekivala se zanimljiva i kvalitetna utakmica ali da će biti ovako uzbudljiva i rezultatski neizvjesna teško je bilo očekivati.

 

Prvi set je obilježla povreda odbojkašice Smeča Tamare Vitković, koja je morala napustiti igru što je bio veliki hendikep za domeće odbojkašice. 

Ipak, prvi set su riješile odbojkašice Smeča sa 25:22. U drugom itrećem probudile su se igračice Kule koje su predvođene sjajnom Anđelkom Radišković dobile drugi i treći set sa 25:20 i 25:18. Posebno su gošće bile dobre u igri u polju i na mreži sa više koncetracije dominirale u tom periodu.

 

U četvrtom setu vraćaju se u igru odbojkašice Smeča i briljantnom igrom dolaze do poravnanja u setovma. Bilo je 25:15. Vrhunac utakmice je svakako peti set u kome je bilo puno preokreta i velike drame.

 

Iako su imale tri meč lopte nisu ih iskoristile igračice Smeča pa je uz puno sreće i maksimalnu borbu Kula došla do pobjede od 19:17.

ŽOK Kula je sada na četvrtoj poziciji sa 16 bodova iz šest pobjeda. Kula u narednom kolu dočekuje Tuzlansku Slobodu. Sdruge strane ŽOK Smeč je na petoj poziciji sa 14 bodova a u narednom kolu je domaćin lideru i aktuelnom prvaku ekipi Bimal jedinstva. U ostalim susretima ovog devetog kola premijer ženske odbojkaške lige BiH:

 

Bimal jedinstvo-Banja Luka Volej 3:0

 

Goražde –Jahorina 3:0

 

Maglić-Modriča 3:0

 

Gacko i Sloboda igraju 12. decembra.

 

Na tabeli je prvo bimal jedinstvo sa 26 bodova, dva manje ima Banja Luka.