Naslovna Istaknuto Počeo je regionalni sajam poslova – sad je pravo vrijeme za (bolji)...

Počeo je regionalni sajam poslova – sad je pravo vrijeme za (bolji) posao!


Ove godine online Regionalni sajam poslova bit će organizovan po dvanaesti put zaredom, a održat će se od 13. do 20. oktobra. Svi posjetitelji sajma, na adresi https://regionalnisajamposlova.com/ba/ mogu istraživati bogatu ponudu preko 1.000 slobodnih radnih mjesta koje predstavlja 130 izlagača iz Bosne i Hercegovine i regije.

 

Sajam već tradicionalno organiziuje MojPosao.ba u suradnji s partnerima iz regije: Poslovi Infostud – Srbija, MojPosao.net – Hrvatska, Vrabotuvanje – Makedonija te Deloglasnik – Slovenija.

 

 

Sajam traje 8 dana i dostupan je 24 sata dnevno putem svih desktop i mobilnih uređaja s internetskom vezom. Za razliku od fizičkog sajma, koji traje 1 dan i zahtjeva dolazak na određenu lokaciju, ovaj sajam dostupan je svima.

 

 

Na virtualnim štandovima vas i ove godine očekuju savršeni domaćini – vrhunski poslodavci u potrazi za zaposlenicima, s kojima možete ostvariti direktnu komunikaciju i doznati odgovore na sva vaša pitanja, poručili su iz organizacije.

 

 

Na štandovima poslodavaca, osim ponude poslova, mogu se pronaći informacije o kompaniji, iskustva zaposlenika, galerija fotografija i/ili video budućeg radnog okruženja.

 

 

 

Svim posjetiteljima sajma u potrazi za novim poslovnim izazovima savjetujemo da pripreme, odnosno ažuriraju svoje biografije, molbe za posao ili profil koji već imaju na portalu MojPosao.ba, te dođu na sajam. Za prijavu na oglase jedino što treba je internet i biografija, a čak ne treba niti profil na MojPosao.ba, obzirom da smo prijave omogućili svima, bez obzira jesu li naši korisnici ili ne.