Naslovna AKTUELNO Poziv za učešće na međunarodnom kampu za mlade u okviru Procesa saradnje...

Poziv za učešće na međunarodnom kampu za mlade u okviru Procesa saradnje u Jugoistočnoj Evropi (SEECP)

Na osnovu obavijesti Ambasade Republike Turske u Bosni i Hercegovini, prema Ministarstvu civilnih poslova BiH, i Ministarstvu za sport, kulturu i mlade TK, da će u okviru predsjedavanja Turske Procesom saradnje u Jugoistočnoj Evropi (SEECP), nadležno
Ministarstvo Turske organizovati međunarodni kamp za mlade tokom juna ove godine u Antaliji, Ministarstvo za sport, kulturu i mlade Tuzlanskog kantona poziva mlade za učešće na međunarodnom kampu za mlade u okviru Procesa saradnje u Jugoistočnoj Evropi (SEECP), Antalija, Turska, juni 2021. godine.

Kamp će okupiti mlade uzrasta od 18 do 22 godine starosti iz zemalja članica SEECP-a. Boravak u kampu će biti organiziran u dva termina, i to od 7 do 12 juna za 50 mladića, i od 16 do 21 juna 2021. godine za 50 djevojaka.

 

Poziv za učešće na međunarodnom kampu za mlade u okviru Procesa saradnje u Jugoistočnoj Evropi (SEECP), Antalija, Turska, juni 2021. godine možete pogledati na sljedećem linku:

 

Poziv za učešće na međunarodnom kampu za mlade u okviru Procesa saradnje u Jugoistočnoj Evropi (SEECP), Antalija, Turska, juni 2021. godine