Naslovna Magazin Predstavljamo pjesmu i spot “Mračan stil”

Predstavljamo pjesmu i spot “Mračan stil”


Dvadesetogodišnji studenti, producent iz Tuzle i  MC iz Sarajeva su na Fm Jam youtube kanalu objavili novi spot i pjesmu “Mračan stil”. Pjesma je nasljednik singla “Deadboys room” koji je i doveo do suradnje ova dva perspektivna mladića.

 

“U 2020. se može očekivati i naš zajednički album i iskreno se radujemo narednim suradnjama”, izjavio je Shadow Kid.

 

Shadow Kid i Deadboy su objavili novi spot za pjesmu “Mračan stil”. Pjesma je nasljednik singla “Deadboys room” koji je i doveo do suradnje sarajevskog MC-a i tuzlanskog producenta.

 

Deadboy i Shadow Kid su uvođenjem novih eksperimentalnih stilova, te kombinacijom beat-a i lirike napravili zvuk koji intrigira uho slušaoca. Pjesmom “Mračan stil” su, kako navodi Shadow Kid, ciljali na taman i melodičan trap zvuk.

 

Na novinarsko pitanje koja su očekivanja od pjesme Deadboy je odgovorio: „Tek smo na početku, ovom pjesmom želimo da otvorimo prozor u svijet koji Shadow Kid i ja stvaramo već neko vrijeme. Nadam se da će se publika zainteresovati za ono što im tek spremamo, a prije svega da će im se nova traka svidjeti. Pratite naš rad i svežite pojaseve jer tek polijećemo“

 

“Prvu live izvedbu pjesme Mračan stil publika je imala priliku čuti na prvom rodjendanu Flexx party serijala. Nadam se da će se raji svidjeti pjesma, a i spot koji smo im spremili. Trenutno radimo na još nekoliko zajedničkih projekata za koje smo sigurni da će biti veoma kvalitetni. U 2020. se može očekivati i naš zajednički album i iskreno se radujemo narednim suradnjama” izjavio je Shadow Kid.