Naslovna Sport Premijer liga BiH: Novi poraz ŽOK Smeča!

Premijer liga BiH: Novi poraz ŽOK Smeča!


U VII KOLU PREMIJER LIGE BiH  odbojkašice ŽOK Smeča doživjele su još jedan poraz od objektivno jačeg protivnika ekipe Mostara.
Lukavački  tim pružio je dostojan otpor,ali to nije bilo dovoljno za osvajanje bodova.
Ono što je za pohvalu,jeste činjenica da su  toku susreta na parketu najvećim dijelom bile djevojčice iz škole odbojke te su pokazale da imamo na koga računati u budućnosti.

 

“Svoju rolu odigrale su smjelo i dostojanstveno u jednom od prvih  nastupa u  premijer ligi. Ovom prilikom pohvaljujemo Aminu Buljubasic(našu pionirku)koja je zaradila najviše poena za nas tim uz Meliku Dautović, zatim Amru Bećirović, Belmu Salihović, Nejru Muratović (sve 2004godiste) koje su dobile priliku i iskoristile na najbolji mogući način.
Također Lea Vujadinović (2003) i Ena Likić (2001) su standardne u prvoj postavi, a jučer je kao libero debitirala i Dajana Kovačević (2003) te pokazala kako se srcem igra za klub u kome si ponikao!


Idemo dalje,već u petak očekuje nas utakmica u gostima kod ekipe Maglić Foca,te čvrsto vjerujemo da naš mladi tim može upisati prvu pobjedu, stoji na zvaničnoj facebok strani ŽOK smeča!