Naslovna AKTUELNO RTV Lukavac – Medijski servis građana

RTV Lukavac – Medijski servis građana

RTV Lukavac, od osnivanja do danas nije prekidala svoj rad, a u najtežim situacijama, kao u ratu i u periodu poplava, pokazala da je istinski servis u službi građana.

 

Tako je i ovoga puta, u vrijeme pandemije koronavirusa, kada kontinuirano nastavljamo sa radom izvještavajući građane o svim saznanjima, novostima, događanjima, aktuelnostima i opasnostima, dajući savjete i preporuke, uvijek i isključivo iz provjerenih izvora, tačno i precizno sa isključivom namjerom da objektivno informišemo.


 

Od 16. marta naša programska šema i koncepcija rada su prilagođeni aktuelnoj situaciji i posebna pažnja će svakodnevno posvećena kreiranju informativnih sadržaja u kojima donosimo nove emisije i rubrike, a koje će u cijelosti biti posvećene aktuelnostima o pandemijskom kretanju sa naglaskom na općinu Lukavac.

 

Istovremeno, planiramo reprizno emitovati emisije iz naše vlastite produkcije, a kako bi upotpunili boravak naših građana u svojim domovima uz računare, te televizijske i radijske prijemnike.

 

Građanima, našim gledaocima, slušaocima i čitaocima, za sve informacije, pitanja i sugestije dostupni smo na broj 035 553 967.

 

Čuvajte zdravlje vas i vaših najbližih, poštujte preporuke kriznih štabova i pratite RTV Lukavac.

 

 

(RTV Lukavac)