Naslovna AKTUELNO Sajam LIST u Beogradu pobudio veliko interesovanje turističkih djelatnika iz regije (VIDEO)

Sajam LIST u Beogradu pobudio veliko interesovanje turističkih djelatnika iz regije (VIDEO)


Na 42. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, koji je trajao od 20. do 23. februara 2020. prezentovan je 18. Međunarodni sajam turizma i ekologije „List“ Lukavac.

 

Organizacioni odbor je, u cilju što kvalitetnije prezentacije i privlačenja većeg broja izlagača i posjetilaca u Lukavac, na štandu Turističke organizacije TK, upriličio događaj koji je izazvao veliku pažnju turističkih djelatnika iz regije. Tom prilikom su im na inovativan i zanimljiv način prezentovani Sajam LIST i Lukavac kao turistička destinacija.

 

 

Veliko interesovanje i riječi podrške i pohvale upućene ovom prilikom još jednom su pokazale da Sajam List i Lukavac  imaju prijatelje u mnogim institucijama, organizacijama, gradovima i državama.

 

Osim izložbenog dijela, Sajam LIST prepoznatljiv je i po brojnim pratećim edukativnim, kulturnim, sportskim i zabavnim sadržajima. Iz bogatoga programa koji se kreira i priprema za 2020. godinu ovom prilikom izdvojeno je finale izbora za Miss Federacije BiH.

 

Nakon razmjene informacija, kontakata i najava druženja u maju u Lukavcu, na samom kraju prezentacije na Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, emitovan  je film koji je u cilju promocije Lukavačkog sajma turizma i ekologije LIST Lukavac rađen u produkciji RTV Lukavac.

 

 

Preporučujemo video prilog.

 

 

 

(RTV Lukavac)