Naslovna AKTUELNO Sisecam soda Lukavac upriličila druženje penzionera

Sisecam soda Lukavac upriličila druženje penzionera


Oko 300 bivših radnika “Fabrike sode Lukavac” i “Sisecam sode Lukavac doo” prisustvovalo  je danas zajedničkom druženju u okviru “Dana penzionera”, koji se unazad četiri  godine održava u krugu fabrike.

 

U krugu Sisecam sode Lukavac, četvrtu  godinu za redom obilježen je Dan penzionera za penzionisane radnike bivše Fabrike sode Lukavac i Sisecam soda Lukavac d.o.o.

 

Druženje penzionera  kako je  kazala Dženita Jahić izvršna direktorica   za ljudske resurse  organizovano je s namjerom    da  bar na jedan dan okupe sve penzionere  kako bi  evocirali  sjećanja na rad u ovoj sada jako uspješnoj kompaniji   kao i da pogledaju šta je se to promijenilo od njihovog odlaska u zasluženu mirovinu.

 

Među brojnim gostima  sreli smo mnoge poznate penzionisane radnike bivše  Fabrike sode Lukavac ,i Sisecam sode Lukavac  kojima se zadovoljstvo upriličenim druženjem moglo primijetiti na licima  ali nisu željeli stati pred kameru .

 

No oni hrabri  među kojima i Nesib Saletović usudio se svoje emocije , svoja sjećanja  na sretne radne dane u ovoj kompaniji  podijeliti sa nama.