Naslovna AKTUELNO Subota koju ste čekali: Uštedite i do 50% u svijetu kupatila Dženex...

Subota koju ste čekali: Uštedite i do 50% u svijetu kupatila Dženex u TuzliOvo je subota koju ste čekali, Subota za Uštedu u Dženex-u. Posjetite Svijet kupatila Dženex Tuzla, na Ircu iza Konzum-a.

 

Birajte samo najbolju keramiku renomiranih proizvođača za svoje kupatilo, a u Dženex-u uštedite i do 50%. Uz svaku kupovinu keramike ostvarujete 20% popusta na ljepilo i fug masu.

 

Do 30% popusta na sanitarije i kupatilski namještaj. Do 30% popusta na Laminat prve klase.

 

Specijalna ponuda: Za Vaše bašte iz mašte vrtni namještaj snižen 30%. 20. juli SUBOTA ZA UŠTEDU od 8 do 20 sati.

 

O NAŠEM SALONU:

 

SvijetkupatilaDženex je najvećiinajmoderniji salon keramikeisanitarijanakantonu, a nalazi se u Tuzli, ul. Krečanska 5-d na IrcuizaKonzum-a.

 

U ovomspecijaliziranomprodajnomcentru, možetepronaćišpanskeiitalijanskepločicemodernog, luksuznogielegantnogdizajna, kaoipločicehrvatske, srbijanskeiturskeproizvodnjepojakopristupačnimcijenama.

OdsanitarijanudimosvjetskipoznatebrendoveHupperiVilleroy&Boch. Pored ovihekskluzivnihbrendova, našasortiman obuhvata i sanitarije sa potpisom proizvođača Roper, Zoom, Inker, Cersanit, PinoArt, AquaMax, kao i mnoge druge.

SvijetkupatilaDženex je u pravom smislu te riječi sveobuhvatan svijet, u kojem ćete pronaći sve za Vaše kupatilo, tako da naš asortiman obuhvata baterije i česme, sitan vodo materijal (cijevi, ventili, redukcije, fleksibilnacrijevaisifoni), bojlere, kupaonu galanteriju, kao i proizvode za keramičare (ljepila, fug mase, hidroizolacije, silikone, gotovemaltere, kao i mašine za rezanje pločica), a ovaj asortiman Vam je uistinu potreban kako bi uređene Vašeg kupatila priveli kraju.

Našim kupcima omogućeno je kartično plaćanjena rate, preko UniCrediti NLB banke, kao i besplatna dostava na području Grada Tuzla.

 

A za klijente, koji se odluče za  renoviranje ili uređenje kompletnog kupatila, pružit ćemo uslugu 3D projektovanja.

Za više informacija možete pozvatina 035 210 333, dok Svijet kupatila Dženex možete posjetiti od ponedeljka do subote od 8 do 19 h.

Pozivamo Vas da nas posjetite, te da se uvjerite u naš asortiman, našu ponudu i najbolje cijene. Jer, bez lažne skromnost, sa ponosom možemo reći da smo najbolji, kako cijenom i kvalitetom, tako i profesionalnom uslugom.

Zaplovite u SvijetkupatilaDženex!