Naslovna AKTUELNO U Lukavcu igra “Kakva ti je žena, takav ti je život”

U Lukavcu igra “Kakva ti je žena, takav ti je život”


Urnebesna komedija “Kakva ti je žena, takav ti je život” koja ovih dana puni sale širom regiona, 15. februara od 19:30 sati, nastupit će na sceni Centra za kulturu Lukavac.

 

Autorska predstava Dragana Marinkovića Mace, Kakva ti je žena, takav ti je život, već uveliko osvaja regiju. Predstave u Beogradu, Zagrebu, Sarajevu, Splitu i Beču rasprodane su u rekordnom roku a oduševljena publika u svakom gradu tražila je kartu više.

 

Predstava govori o muško-ženskim odnosima i surovoj svakodnevnici s poučnom porukom o tome kako je ljubav smisao života. Na sebi svojstven način, Maca je ovu simpatičnu predstavu približio publici na način da priča priču o čovjeku koji se odmah nakon razvoda i nakon što ga žena izbaci iz kuće zaputi u kafanu, i odluči s publikom podijeliti svoju životnu priču.

 

Volimo li da nas vole ili volimo da volimo? Koliko brak mijenja odnos dvoje ljudi i samu vezu?  Što je potrebno za skladan brak? Odgovore na vječita pitanja o odnosu muškarca i žene, Dragan Marinković-Maca donosi na originalan i samo njemu svojstven način.

 

Ovo je predstava koja će vas oraspoložiti, nasmijati, zabaviti i zasigurno vas neće ostaviti ravnodušnima.

 

Karte za predstavu se mogu kupiti u prostorijama Centra za kulturu Lukavac po cijeni od 10 KM.

 

(RTV Lukavac)