Naslovna Istaknuto Svatovac uoči utakmice sezone izdao upozorenje navijačima!

Svatovac uoči utakmice sezone izdao upozorenje navijačima!


Nogometaši Svatovca u  srijedu 29. septembra sa  početkom u  16 sati  sa mostarskim Zrinjskim igraju meč 1/16 finala kupa BiH, a meč se igra u Poljicu na stadionu Krušici. Prema najavama tribine bi trebale biti dobro popunjenje. Kao i prije svake utakmice objavili su posebno upozorenje navijačima u kojima su im pojasnili čega se moraju pridržavati kako bi sve prošlo u najboljem redu.
“Ovim putem pozivamo sve navijače, posjetioce i građane za fer, korektno i sportsko navijanje bez rasističkog, diskriminatornog i nacionalnog skandiranja prije, za vrijeme i nakon utakmice. Ujedno pozivamo na suzdržavanje od upotrebe pirotehnike, a sve s ciljem kako bi susret prošao u primjerenom ozračju vrhunskog sportskog događaja.
Zabranjeni predmeti
Pirotehnička sredstva, sve vrste oružja, staklene boce, limenke ili alkoholna pića, sredstva pogodna za napad ili tjelesno ozljeđivanje, opojne droge i druge nedozvoljene supstance ili drugo što može pokvariti užitak, i sigurnost ostalih sudionika, igrača ili službenih osoba zabranjeno je i ne smije se unijeti na stadion.
Svi promotivni, komercijalni, politički ili vjerski predmeti bilo koje prirode, uključujući, ali ne ograničavajući se na zastave, oznake, simbole, letke, zabranjeni su i ne mogu se unijeti na stadion.
Pojedinci koji su pod utjecajem alkohola ili droga ili koji se ponašaju nasilno ili elementima svojeg ponašanja započinju radnje suprotne javnom redu i općoj sigurnosti, mogu biti udaljeni sa stadiona.
Dozvoljeni predmeti
Na stadion se može unijeti fotoaparat, mobitel  i rasklopni kišobran maksimalne dužine od 30cm. Štake i medicinska pomagala moguće je unijeti uz prethodnu najavu i službenu dozvolu od strane NK Svatovac”, poručili su iz kluba.
Dodaju i kako će ulazi stadiona Krušici biti otvoreni od 15:00 sati.