Naslovna Istaknuto Sve spremno za odbojkašku utakmicu, a karte su rasprodate

Sve spremno za odbojkašku utakmicu, a karte su rasprodate

Danas u Lukavcu odbojkašice reprezentacije Bosne i Hercegovine dočekuju selekciju Rumunije s kojima će odmjeriti snage i igrati odlučujuću utakmicu poslije koje će biti poznato ko će osigurati plasman na Evropskom prvenstvu.

 

Seniorke bh. odbojkaške ekipe sada su na granici historijskog uspjeha kojim bi, ukoliko pobijede, svoje takmičenje nastavile na Evropskom prvenstvu. Razloga kao i optimizma za pobjedu ima i to zahvaljujući činjenici kako obje ekipe u meč ulaze sa jednakim brojem ranije postignutih pobjeda. 

U utakmicu, koja se igra u 17,00 sati, odbojkašice bosanskohercegovačkog prvog tima ulaze sigurne u postavljenu taktiku igre kojom će, nadaju se, za pobjedu više biti ispred Rumunije.

 

“Sve je u našim rukama. U jednu ruku, sve je to odlična stvar jer sve od nas zavisi. Ali u drugoj, zavisi i od vas dragi naši ljubitelji odbojke jer uz vašu podršku mnogo ćemo lakše doći do ovog zajedničkog i historijskog uspjeha”, kaže kapitenka Sanja Kojić – Đurić.

 

Sve ulaznice su prodate po cijeni od 5 KM, tako da će Sportska dvorana u Lukavcu biti krcata, a to garantuje i fantastičnu atmosferu.