Naslovna AKTUELNO U Lukavcu je svečano otvoren prvi hipermarket firme Belamionix

U Lukavcu je svečano otvoren prvi hipermarket firme BelamionixTrgovinski lanac Belamionix nastavlja širenje svojih poslovnica u BiH. U prisustvu velikog broja posjetitelja i kupaca u Lukavcu je svečano otvoren prvi hipermarket firme Belamionix na područiju naše općine.  Posao u novom hipermarketu Belamionixa dobilo je više desetina radnika, a u ovaj projekat uloženo je više milona maraka.

Pored razvijene mreže maloprodajnih objekata, Belamionix posjeduje i razvijenu vlastitu distribuciju preko 10.000 artikala čiji su direktni uvoznici iz  više od 30 zemalja širom svijeta.

Danas Belamionix broji ukupno 34 maloprodajni objekat raspoređenih u više gradova od kojih izdvajamo: Gradačac, Brčko, Srebrenik, Tuzla, Živinice, Banovići, Doboj, Bihać, Cazin, Bosanska Krupa, Kalesija  i  od danas sa novim Tržnim Centrom u Lukavcu.

Pored hipermarketa Belamionix je prepoznatljiv i po lancu benzinskih pumpi (broji ukupno 14) raspoređenih širom naše države.

 

Iz ove kompanije ističu da će i u narednom periodu nastaviti sa realizacijom postavljenih ciljeva kada je riječ o otvaranju novih maloprodajnih objekata, stvaranjem uslova za nova zapošljavanja kao i zadržavanje pozicije jednog od vodećih trgovinskih lanaca na našem tržištu.

 

Novi tržni centar Belamionix u Lukavcu spada u red moderno opremljenog i visokosadržajnog poslovnog centra u kojem se pored Hipermarketa podijeljenog u dva dijela kojeg čine odjel prehrane i hemije i odjel neprehrane nalazi još dosta zanimljivog i bogatog sadržaja poput: moderna igraona za djecu, caffe restoran, Beko shop, kozmetički studio, frizerski salon, moderni butici sa najkvalitetnijom ponudom brendirane odjeće za sve uzraste, prodavnica dječijih igračaka, salon cvijeća, kompijuterska oprema i drugi elektro i mobilni aparati a uskoro nam se pridružuje i CM cosmetic market.

 

Čast da presjecanjem svečane vrpce otvore novi Hipermarkert Beklamionix u Lukavcu pripala je Miralemu Aljiću i direktoru kompanije Belamionix Sejfudinu Suljiću, a za sve prisutne  pripremljen je bogat muzičko zabavni program kao i veliki broj akcija, podjela poklon paketa i gratis proizvoda, kao i degustaciju jela i pića.