Naslovna AKTUELNO U saobraćajnoj nesreći u Gnojnici povrijeđene tri osobe

U saobraćajnoj nesreći u Gnojnici povrijeđene tri osobe

Dana, 4.6.2020.godine oko 15,00 sati na dijelu magistralnog puta M-4 u mjestu Gnojnica, općina Lukavac dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali E.Š., rođena 1994.godine iz Tuzle koja je upravljala pmv. “Chevrolet-Corvette”, E.J., rođen 1975.godine nastanjen na području općine Lukavac koji je upravljao pmv.

 

“Mercedes” i S.I., rođen 1974.godine nastanjen na području općine Lukavac koji je upravljao tmv. “Fiat-Dukato”. U ovoj saobraćajnoj nezgodi E.Š. koja je upravljala pmv. “Chevrolet”, vozač pmv. “Mercedes” E.J. i suvozač u njegovom vozilu su zadobili lake tjelesne povrede, dok je suvozač u pmv. “Chevrolet” E.H. rođena 1993.godine iz Tuzle zadobila povrede o kojma se ljekari u UKC-u Tuzla nisu izjasnili i istu su zadržali na liječenju. O navedenom događaju upoznat je dežurni kantonalni tužilac, a potrebne radnje su poduzeli policijski službenici PU/PS Lukavac.

 

U vremenskom periodu od 15,30 sati do 17,55 sati saobraćaj na magistralnom putu u potpunosti je bio obustavljen, te se odvijao alternativnim pravcima.