Naslovna AKTUELNO Volonteri za vikend najavljuju druženja i bazar za Azru Jašarević

Volonteri za vikend najavljuju druženja i bazar za Azru Jašarević


Lukavčanka Azra Jašarević trenutno prikuplja novac za operativni zahvat koji će biti izveden u Austriji. Grupa volontera koje vodi njena prijateljica Edina Imamović organizovala je veliku akciju koja uključuje postavljanje kutija u niz objekata, ugostiteljskih, trgovinskih i zanatskih radnji.

 

Za naredni vikend planiraju i veliku akciju na kojoj će biti prikupljana sredstva od prodaje i dobrovoljnih prihoda.

 

“Iscekujuci divan, topli, jesenji dan u subotu 19.10. 2019. pripremamo vam niz zanimljivosti koje imaju zajednicki cilj-da uz lijepo druzenje, kupovinu i slastice prikupimo sto vise novca za nasu Azru.
Druzenje ce se odrzati na platou pored kafica Cube, sa pocetkom u 11 sati. Caffe bar “Cube” sav prihod ostvaren prodajom kafa u subotu donira Azri (1 kafa=1km za Azru).

Na umu smo imali:
prodajni bazar svega i svacega- odjeca, nakit, domaci proizvodi, ukrasi, knjige…sve sto vam padne na um
prodaju kolacica,
oslikavanje lica,
pravljenje frizura sa drugaricama iz frizerskog salona Inesa ,igranje sa klaunom…Dakle,cjelodnevnu zabavu i za veliku i malu raju,uz vesele zvuke dj. Eduy.

Ovim putem pozivamo sve zainteresovane da se jave i prijave jos neku aktivnost koju zele organizovati, doniraju stvari za prodaju, donesu kolacice…
Otvoreni smo za sve prijedloge.
Zajedno do cilja!

Sve sto zelite donirati za prodaju prijavite na fb profil Arnela Alen Hrvic ili Alma Delmanovic Velagic.
I DOOOODJITE DA SE DRUZIMO, PAZARIMO, POMOGNEMO”, napisala je na Facebook grupi “Pomoć za Azru Jašarević” Edina Imamović.

 

Istoga dana sa početkom u 18,30 sati bit ce upriličena svirka Eduy vs. Nezir, te roštiljada. Sav prilog od prodanih roštiljskih delicija, kojima će kupci sami određivati cijenu, bit će namjenjene za Azrinu operaciju.

 

(RTV Lukavac)