Naslovna AKTUELNO Wizz Air traži članove posade za bazu u Tuzli

Wizz Air traži članove posade za bazu u TuzliNiskobudžetni avioprevoznik Wizz Air traži članove posade za svoje baze u Tuzli, Beogradu i Skoplju, kao i one koji su zainteresirani za stacioniranje u Budimpešti.

 

U Tuzli će se otvoreni dan za prijave za zapošljavanje održati 31. jula u 9 sati u Boutique Hotelu Golden Star (Jevrejska 5).

 

U Beogradu, aviokompanija će prvo organizovati događaj na koji će se moći doći samo sa pozivnicom uz prethodnu prijavu, 9. avgusta u hotelu Jump Inn (Koče Popovića 2a) u 9 sati, dok će 22. avgusta biti održan otvoreni dan zapošljavanja za one koji su zainteresovani da posluju iz baze prevoznika u Budimpešti, na istom mjestu takođe u 9 sati.

 

Wizz Air traži i makedonske članove posade na otvorenom danu u Skoplju 29. avgusta u hotelu Marriott (Plostad Makedonija 7) sa početkom u 9 sati.

 

Kako prenosi portal Ex-Yu aviation News, zainteresovani kandidati moraju imati najmanje osamnaest godina, minimalno diplomu srednje škole i tečno govoriti engleski i drugi jezik jugoistočne Evrope, po mogućnosti bosanski, srpski ili makedonski.

 

Oni koji prisustvuju otvorenom danu moraju sa sobom donijeti biografiju na engleskom jeziku, po mogućnosti dvije fotografije (lice i cijelo tijelo), kao i reference. Oni koji su zainteresovani za događaj sa pozivnicom u Beogradu moraju se ranije prijaviti, dok otvoreni događaji za zapošljavanje ne zahtijevaju prethodnu registraciju.

 

Detalje o događajima možete pogledati OVDJE.

 

Podsjetimo, Wizz Air je najveći niskotarifni avioprevoznik u Centralnoj i Istočnoj Evropi. Ima flotu od 112 aviona Airbus A320 i Airbus A321. Nudi više od 600 letova iz ukupno 25 baza, povezujući 146 destinacija u 44 zemlji. Zapošljava preko 4.500 ljudi.