Naslovna AKTUELNO Za RTV Lukavac 2018. godina najuspješnija do sada

Za RTV Lukavac 2018. godina najuspješnija do sada

Protekla 2018. godina za uposlenike JU RTV Lukavac bila je izuzetno zahjevna, ali i uspješna.

 

Tokom protekle godine, došlo je do kadrovskih promjena, a na mjesto prvoga čovjeka ove ustanove imenovan je dugogodišnji uposlenik Fikret Žigić, koji je pokrenuo niz procesa koji su imali za cilj unaprijeđenje kvalitete i kvantitete u radu ovoga kolektiva. To su osjetili i građani, gledaoci i slušaoci, pa su pohvale koje stižu na adresu ove medijske kuće sve učestalije. Veliki doprinos dali su i uposlenici, koji su svakodnevno radili na stvaranju boljeg i sadržajnijeg programa, namijenjenog svim građanima općine Lukavac.

 

” Uz podršku načelnika Edina Delića i Općinskog vijeća Lukavac, nabavljena je nova profesionalna oprema, uveden je treći medij – web portal rtvlukavac.ba, značajno obogaćena programska šema, raspisan javni konkurs na osnovu kojeg su zaposlena dva stručna radnika, povećani su vlastiti prihodi i proširena mreža klijenata, povećan je broj potencijalnih i stvarnih konzumenata, stvoreni bolji uslovi za rad i napravljene pretpostavke da 2019. godina bude još uspješnija. Zahvaljujem se svima koji su nam pomogli u tome, koji su bili podrška našim naporima, a posebno se zahvaljujem uposlenicima koji su dali maksimum da rad ove medijske kuće podignu na značajno viši nivo”, rekao je direktor JU RTV Lukavac Fikret Žigić.

 

Napredak će biti nastavljen i u 2019. godini, a nakon kvantitete, pažnja će posebno biti usmjerena na povećanju kvalitete svih programskih sadržaja. Iz menadžmenta najavljuju i povećanje vlastitih prihoda, a sa ciljem da se stvore bolji uslovi za rad i standard uposlenika.

 

(RTV Lukavac)