Naslovna AKTUELNO BCC Tuzla slavi 4. rođendan! Slavi i ti!

BCC Tuzla slavi 4. rođendan! Slavi i ti!

Bingo City Center Tuzla slavi svoj 4. rođendan. Iako je ova godina puna izazova, BCC Tuzla se odlučio da baš zato obraduje i nagradi svoje vjerne kupce. Ove godine, 11. novembar je vrijeme kada će posjetioci BCC-a uživati u super muzici, odličnim popustima i ukusnim slasticama.

 

Zbog cjelokupne situacije sa Covid – 19, neće biti organizovana proslava kao do sada, jer zdravlje i sigurnost posjetilaca su najvažniji. Sve mjere predostrožnosti i zaštite sprovode se u centru svakodnevno. U BCC-u očekuju da svi budu odgovorni, drže distancu, nose maske i brinu o sebi i drugima.


 

Svaki novi razlog za sreću pred kraj ove godine je dobro došao. Zato je BCC Tuzla u proteklih mjesec dana, svojim posjetiocima podijelio vrijedne nagrade u okviru nagradne igre: Za 4 naše, nagrade su vaše! No, to nije sve. Na dan rođendana obradovat će najsretnijeg učesnika shoppingom u vrijednosti od 4000 KM.

 

Slavit će se 3 dana jer su u BCC-u, povodom rođendana, priredili i Shopping days koji će trajati od 11. do 13. novembra. Kupite sve ono što vam nedostaje za ovu jesen ili predstojeću zimu, ali po suuuper cijenama.

 

U srijedu 11.11. zabava će trajati od 12 do 18 sati, zabavljat će vas DJ, a moći ćete i zasladiti, jer kakav je to rođendan bez torte. Ove godine će to biti mini izdanja, specijalno pakovana za svakoga od vas, da bi bili sigurni da ćete ostati zdravi i zaštićeni.

 

Ovogodišnja rođendanska parola najvećeg trgovačkog centra u ovom dijelu BiH je: Za 4 naše, nagrade su vaše! Odgovorno i sigurno uživajte u super rođendanskom shoppingu, nagradama i iznenađenjima koje je ove godine BCC Tuzla pripremio za vas.

 

Kakvi popusti očekuju posjetioce centra, možete pogledati na https://tuzla.bingocitycenter.ba/novost/9562/bcc-shopping-days

 

 

BINGO City Center. Svi su tu gdje želje ožive. Budite i vi.