Naslovna AKTUELNO Halid Bešlić nastupa u Lukavcu

Halid Bešlić nastupa u LukavcuJedan od najpopularnijih pjevača u regiji, čije su pjesme mahom hit do hita, Halid Bešlić, stiže u Lukavac.

 

Kako je najavljeno, ovaj miljenik publike u Lukavcu će pjevati na otvorenom, na platou Centra za kulturu Lukavac, a ulaz za posjetioce će biti slobodan.

 

Koncert je zakazan za 9. maj 2019. godine u 19,00 sati, a na dan otvaranja 17.Međunarodnog sajma turizma i ekologije LIST, u povodu kojeg se i održava.

 

Prijatelj koncerta je Euroherc osiguranje – Agencija Struja Lukavac.

 

Vjerujemo da će mnogi pohrliti na ovaj koncert i zajedno s Halidom pjevati “Miljacku”, “Taman je”, “Lavandu”, “Prvi poljubac” i brojne druge hitove.

 

„Halid je poznat po koncertima koji publiku diraju ravno u srce, a zajedno s njim pjevaju i plešu brojni obožavatelji, te smo sigurni da će ovo biti dan za pamćenje. Radujemo se ovom velikom događaju za koji već vlada ogromno interesovanje u BiH i okruženju. Učinili smo sve da organizacija bude vrhunska, omogućili smo da ulaz za posjetioce bude besplatan, pa nam još preostaje samo da preporučimo dolazak“, poručuju organizatori.

 

(RTV Lukavac)