Naslovna AKTUELNO Lukavačka kompanija Quadro Plus angažuje prestižne stručnjake iz oblasti kulinarstva (VIDEO)

Lukavačka kompanija Quadro Plus angažuje prestižne stručnjake iz oblasti kulinarstva (VIDEO)


Među 50 brzorastućih kompanija u BIH našla se i lukavačka kompanija Quadro Plus d.o.o. Lukavac, koja je zauzela visoko 11 mjesto.

 

Ovaj uspješni kolektiv bavi se ugostiteljstvom, trgovinom i uslugama, a kako bi unaprijedila svoju djelatnost za edukaciju osoblja angažovali su i najboljeg bh. kuhara Nermina Hodžića.

 

Naime, četvrti puta zaredom Poslovne novine i agencija LRC analizirali su bh. tržište i odabrali 50 brzorastućih kompanija u našoj državi. Quadro Plus je, unatoč pandemiji, pokazala da kada se spoje trud, volja i poduzetnički duh sa znanjem, vještinom i profesionalizmom nastaju rezultati, i to oni najbolji.

 

Porodični biznis koji su pokrenuli Suljići, a koji se, uz dosta zalaganja i rada,  pretvorio u respektabilan i prepoznatljiv brend, trenutno bilježi zavidne rezultate. To im je poticaj da idu naprijed. Priznanje koje su dobili doživljavaju kao vjetar u leđa da se nastave i dalje razvijati, a kako bi unaprijedili svoju djelatnost i usluge, za edukaciju svojih uposlenika angažovali su prestižnog kuhara Nermina Hodžića. Djela njegovih vrijednih ruku probali su, između ostalih, dvojica portugalskih predsjednika, američki predsjednik Joseph Biden, reprezentativci BiH, Portugala, Francuske, te glumački par Angelina Jolie i Brad Pitt.

 

Jednoj od edukacija prisustvovala je ekipa RTV Lukavac, a video prilog je pripremila Suada Imamović:

 

 

Iz kompanije Quadro Plus kazali su da će i dalje jačati svoje kapacitete i usavršavati usluge sa ciljem osnaživanja bh. privrede, te stvarati mogućnost za otvaranje novih radnih mjesta.

 

 

(RTV Lukavac)