Naslovna AKTUELNO Mirsad Softić novi trener Radničkog

Mirsad Softić novi trener Radničkog

 

Vedran Hurtić nije više šef stučnog štaba FK” Radnički” Lukavac nakon što je na ovu poziciju podnio neopozivu ostavku zbog loših rezultat koji Lukavački dugoligaš bilježi na startu lige. Klupu plavo-bijelih napustio je i Dragan Mandalinić, pomoćni trener, potvrđeno je u FK Radnički Lukavac.

 Na užarenu klupu Lukavačkog ponosa odlukom Upravnog odbora, u ponedjeljak (17. septembra) zasjeo  je Mirsad Softić, koji je ranije vodio ovaj klub a predhodno je radio u ekipi DSK -e iz Devetaka i Svatovca iz Poljica .

Radnički je u 5. odigranih kola 2. lige FBiH – grupa sjever, upisao tek jednu pobjedu dva remija i dva poraza uz šest golova datih i sedam primljenih dovoljno  tek  desetu poziciju na tabeli 2. lige FBiH – gurpa sjever.

 

Otvoreno je pitanje koliko može Radnički u ovom momentu. No jedno je izvjesno da će ovih dana biti jako prometno u ulici 25. novembra gdje stanuje FK”Radnički.

 

Naredno kolo FK “Radnički” gostuje u Banovićima kod domaće Budućnosti koja je stopostona u pet odigranih kola i lider je lige.