Naslovna Istaknuto Načelnik Delić upriličio prijem za bh. reprezentativca Ermina Jusufovića(VIDEO)

Načelnik Delić upriličio prijem za bh. reprezentativca Ermina Jusufovića(VIDEO)


Općinski načelnik Edin Delić danas je upriličio prijem za reprezentativca Ermina Jusufovića, Lukavčanina koji je sa Reprezentacijom BiH u sjedećoj odbojci  iz Tokija sa Paraolimpijade  donio bronzanu medalju i posebno priznaje  najboljeg bolkera ovog turnira.

 

 

Paraolimpijac  Ermin Jusufović  već dvadeset godina  član je SKISO Sinovi Bosne Lukavac na što su iznimno ponosni u ovom klubu i s ponosom dočekuju svaku medalju „ svojih sinova“ u Lukavac.

 

 

Reprezentacija BiH u sjedećoj odbojci donijela je mnogo radosti građanima i rade to već godinama. Ovo je za našu zemlju šesto učešće na paraolimpijskim igrama i šesta medalja. Uz dva zlata, osvojili su i tri srebrene medalje, tako da je u Tokiju osvojena prva bronza.

 

 

Nakon takmičenja u Tokiju naša Reprezentacija nastavlja sa pripremama, kako je istakao Jusufović vrlo brzo će uslijediti pripreme za Evropsko prvenstvo,također ističe da je u toku i  trenažni proces u klubu SKISO“ Sinovi Bosne“,  na programu je prijateljska utakmica a 25. Septembra poseban događaj za sve u klubu Memorijalni turnir „Edin Ibraković“.

 

 

Više u video prilogu Edine Husović