Naslovna Istaknuto Najavljen program 19. Međunarodnog sajma turizma i ekologije „LIST“ 2021.(VIDEO)

Najavljen program 19. Međunarodnog sajma turizma i ekologije „LIST“ 2021.(VIDEO)


U  povodu 19. Međunarodnog sajma turizma i ekologije „LIST“ 2021. jučer je u Sali Općine Lukavac, održana Press konferencija za novinare, na kojoj  je predstavljen program i najavljeni sadržaji ovogodišnje manifestacije.

 

Sajam će svečano biti otvoren 16. septembra u 11:00 sati a na samoj ceremoniji otvaranja pored domaćina direktora Sajma i načelnika općine Lukavac, očekuje se dolazak i obraćanje predstavnika Ministarstva  trgovine, turizma i saobraćaja Tuzlanskog kantona, te premijera Tuzlanskog kantona i Vlade FBiH.

 

Od  16. do 18. septembra Lukavac će postati središte privrednih i turističkih susreta, kulturnih događaja, edukativnih radionica i seminara, kao i brojnih drugih značajnih događaja koji će biti dio programa ovogodišnjeg  Sajma “LIST„ 2021.

 

Pored Sajma predstavljen je i program obilježavanja Dan općine Lukavac. Na press konferenciji su se obratili načelnik općine Lukavac dr. Edin Delić, predsjedavajući OV Lukavac Suad Salibašić i predsjednik organizacionog odbora sajam List Enes Numanović

 

Više u video prilogu Nermina Omerovića