Naslovna AKTUELNO Olimpijski centar Jahorina će zadržati prošlogodišnje cijene

Olimpijski centar Jahorina će zadržati prošlogodišnje cijene

Olimpijski centar Jahorina je objavio cijenu svih karata za predstojeću zimsku sezonu, a ove godine se cjenovnik ne razlikuje značajno u odnosu na prošlosezonski.

 

Cijene pojedinačnih ski karata su identične onima iz prošle godine uprkos tome što je i ove godine mnogo uloženo na uređenju ski staza. Vrhunac sezone ove godine počinje 1. decembra i završava 28. februara, iako sama sezona traje znatno duže.

 

Dnevnu kartu ćete u vrhuncu sezone platiti 55 KM, dnevnu noćnu kartu 80 KM, a sedmodnevnu 250KM, dok će za djecu iste karte koštati 40, 65 i 200 KM.

 

Sezonska karta je, kao i prošle godine 950KM za odrasle i 500 KM za djecu, dok će dan-noć sezonska karta će koštati 1.650KM, a za djecu 850KM.

 

Ove godine postoji jedna razlika na cjenovniku u odnosu onaj iz sezone 2019/2020, a to je da će sada ljubitelji skijanja, osim jednodnevnih noćnih karata moći kupiti i višednevne noćne karte.

 

Ukoliko želite npr. sedmodnevnu dan-noć ski kartu na Jahorini u piku sezone ćete morati izdvojiti 330KM, a za djecu 260KM.

 

Popust na ranu kupovinu ski karata na Jahorini počinje 1. oktobra i trajat će mjesec dana. Ova akcija takozvanim “early bird” posetiocima omogućava da karte nabave sa popustom od 15 posto.