Naslovna AKTUELNO Pjevačica Amira Mujačić hitno treba pomoć

Pjevačica Amira Mujačić hitno treba pomoćPjevačici Amiri Mujačić hitno je potrebna naša pomoć. Njeno stanje je alarmantno! Operacija koja je trebala biti obavljena za dvadesetak dana u Beogradu je pomjerena na utorak, 6. avgust. Naime, zbog metala koji su ušli u krv i rasta tumora operacija je pomjerena i više nema čekanja. Ona u ponedjeljak mora biti u bolnici, ali je za ovaj poduhvat potrebno skupiti još 10.000 KM kako bi joj noga bila spašena.

 

  • Dr. Manojlović je pristao teškom mukom da me operiše i to u nekoj specijalnoj bolnici u Beogradu. Mora nabaviti komplet ekipu jer za Sloveniju je sada još skuplje i nema više čekanja. Posjetili su me i iz Crvenog krsta pa apelujem na ljude koji su u mogućnosti da mi pomognu, na moje kolege i kolegice, na sportiste, na sve naše Bosance da mi prvo spasu život pa i nogu – kroz plač je rekla Amira prije par dana.

Inače, ukupni novac za operaciju je 15.000 KM, ali je od tada do danas pjevačica skupila 5.000 KM. Kako je operacija hitno pomjerena ranije, mole se svi ljudi koji su u mogućnosti da pomognu kako bi se skupilo preostalih 10.000 KM.

 

Do petka se novac može uplatiti na PayPal račun:

 

[email protected]

Poslije petka novac je moguće uplatiti na PayPal:

[email protected]

Uplate se mogu izvršiti iz BiH na Raiffeisen Bank:

Transakcijski račun: 1613000087423536

 

Iz inostranstva:

Beneficiary Bank: RAIFFEISEN BANK DD Bosna i Hercegovina

SWIFT CODE: RZBABA2S

IBAN CODE: BA391612000102349073