Naslovna AKTUELNO Posjetite štand RTV Lukavac na Sajmu LIST

Posjetite štand RTV Lukavac na Sajmu LIST

Na samom ulazu u halu A na 16. Međunarodnom sajmu turizma i ekologije LIST 2018 nalazi se štand RTV Lukavac sa kojeg će uživo biti emitovani sadržaji,  koji će oslikavati atmosferu sa ovog trenutno najvežeg događaja u regiji.

 

Radio-televizija Lukavac, kao medijski servis građana, prati sve važne događaje u općini Lukavac, te aktivno učestvuje u promociji turističkih i drugih potencijala koje ova sredina nudi gostima i posjetiocima iz cijeloga Svijeta.


 

Kao generalni medijski pokrovitelj, programsku šemu RTV Lukavac će prilagoditi ovom događaju,  na kojem će učestvovati izlagači, gosti i posjetioci iz 10 zemalja.

 

Svečano otvaranje će u 11,00 sati 3. maja biti emitovano uživo, a nakon toga će prenos biti nastavljen do 13,00 sati. U repriznom terminu od 17,00 sati ponovo će biti emitovan kompletan snimak sa ceremonije otvaranja.

 

Prenosi uživo sa štanda RTV Lukavac će 4. maja biti u dva termina i to 11,00 do 13,00 sati i od 14,00 do 16,00 sati. Trećeg dana sa sajmišta se javljamo od 11,00 do 13,00 sati.

 

Sajamske hronike sa novinarskim izvještajima će biti emitovane u terminu od 18,30 3. i 4. maja 2018. godine.

 

RTV Lukavac poziva slušatelje, gledatelje i čitaoce web portala da prate RTV Lukavac i posjete štand koji se nalazi na ulazu u halu A.

 

 

(RTV Lukavac)