Naslovna AKTUELNO Preporučujemo: Svakodnevna dostave zdrave hrane na vaš kućni prag!

Preporučujemo: Svakodnevna dostave zdrave hrane na vaš kućni prag!

Farma Milo selo prostire se na površini od 25 hektara netaknute prirode u podnožju planine Ozren. Okruženje je idealno za proizvodnju prirodnih i zdravih proizvoda, poštujući režime organske proizvodnje.

 

Na farmi možete pronaći kozje mlijeko, proizvode od kozjeg mlijeka, domaće sezonsko povrće i voće, razne vrste džemova, pekmeza, sokova, zimnice, čajeva, meda i proizvoda na bazi meda kao što su propolis kapi i propolis sprej, a svakodnevno se radi na proizvodnji novih proizvoda kako bi asoritman bio što raznovrsniji.


 

I pored novonastale vanredne situacije koja svima otežava i obavljanje osnovnih zadataka, na farmi se proizvodnja odvija redovno, te se svakodnevno proizvodi zdrava hrana.

 

Svjesni su da je proizvodnja posebno povrća na konvencionalni način dosta isplativija i lakša, ali da nije ni približno zdrava i korisna kao proizvodnja po principima organske proizvodnje, a u moru proizvoda punih raznih pesticida i aditiva svima je i više nego potrebna zdravija i prirodnija alternativa.

 

Na  farmi kažu da su prepoznali potrebu za zdravom hranom, vraćanjem zaboravljenim tradicijama koju je užurban život odavno zamijenio kao jednim od najvažnijih faktora za očuvanjem zdravlja, jačanja imunog sistema i naravno popravljanja već narušenog zdravlja kod hroničnih bolesnika.

 

Zdrava hrana koja jača imunološki sistem nam je svima trenutno najpotrebnija, a da biste izbjegli bespotrebna izlaganja opasnosti, izlaske vani, čekanje, na farmi su se potrudili potrudili da Vam se Vaša narudžba omiljenih proizvoda dostavlja na kućni prag.

 

U cilju olakšavanja svima da dođu do zdravih namirnica pored redovnih dostava na kućnu adresu utorkom uvedene su i dodatne dostave subotom za područje Lukavca, grada Tuzle i Živinica.

 

Sam proces pravljenja narudžbi je dodatno olakšan, te naručiti, a i saznati više informacija možete pozivom na broj (ili viber) 061 175 258, putem poruke na fb stranici, ili popunjavanjem forme na www.miloselo.ba, a namirnice će čim prije biti dostavljene na Vaš prag.

 

Njihov cilj još od samog početka je omogućavanje građanima zdravih životnih navika, od mogućnosti konzumiranja potpuno zdravih prirodnih raznih vrsta proizvoda koje farma nudi, do uživanja u čarima prirode i svježem planinskom zraku.

 

Ipak, obzirom na to da većina ljudi trenutno nije u prilici otići do prirode, jedan od ciljeva je svakako i donijeti prirodu na kućni prag bar u vidu zdrave korpe namirnica.