Naslovna Istaknuto PREPORUKA: Lukavčankama u salonu „Jasna“ dostupan revolucionaran tretman kose

PREPORUKA: Lukavčankama u salonu „Jasna“ dostupan revolucionaran tretman kose

Frizersko-kozmetički salon „Jasna“ redovno prednjače u primjeni i promovisanju najnovijih trendova za njegu i uljepšavanje kose. Lukavčankama, ali i brojnim mušterijama iz cijelog TK, sada nude Brazilski keratin, najnoviji tretman za potpunu  regeneraciju kose.

 

Brazilski keratin je najnapredniji tretman za oštećenu kosu. Na brz i efikasan način može učiniti da se oštećena kosa oporavi i da joj se vrati njen prirodni izgled.


 

Posljednjih godina širom je rasprostranjen i popularan po zemljama Južne Amerke, Centralne Amerike, SAD-a, Srednjeg istoka, Portugala, Španjolske, Singapura, Novog Zelanda i Australije.

 

„Struktura kose je kombinacija proteina zvanih keratin 90% i njene prirodne vlažnosti 10%. Mogu reći da je ovo uistinu revolucionarni tretman za oštećenu kosu jer zamjenjuje njen prirodni keratin, izgubljen tokom feniranja, farbanja i ostalih kemijskih procesa. Za razliku od do sada popularnog keratinskog spreja, ovaj preparat u kremastoj strukturi prodire dublje u oštećenu i ispucalu dlaku i mijenja ispucali izgled kose. Radujem se što našim klijenticama možemo omogućiti nešto što je ovako kvalitetno i vjerujem u njihove pozitivne reakcije“, izjavila je za portal rtvlukavac.ba Jasna Iljazović, vlasnica Frizersko-kozmetičkog salona „Jasna“.

 

Brazilski tretman keratinom je produkt sastavljen od najboljih sastojaka u svjetskoj kozmetologiji. Sa ekstraktom kakaoa i odlične čokoladne arome ovaj produkt će smanjiti volumen  kose i povećati sjaj. Sadržajem hidroliziranog keratina, vitamina, ekstrata kakaoa, kolagenom, polikaterinom i kombinacijom silikona štiti  kosu od mehaničkog uticaja fena i pegli za kosu.

 

Frizersko- kozmetički salon „Jasna“ nalazi se na lokaciji uz Centar za kulturu Lukavac, ima fan page https://www.facebook.com/FrizerskoKozmetickiSalonJasna/ ,a za više informacija o tretmanima i uslugama koje pružaju možete pozvati broj 062 210 541.

 

RTV Lukavac sa osobljem ovoga salona ima dugogodišnju, vrlo uspješnu saradnju, te najavljuje nove, zajedničke projekte u narednom periodu.

 

 

(SPONZORIRANI SADRŽAJ)