Naslovna AKTUELNO Prikupljena sredstva za liječenje Azre Jašarević

Prikupljena sredstva za liječenje Azre Jašarević


Lukavčanka Azra Jašarević po drugi put je ujedinila svoje sugrađane, koji su joj velikom humanitarnom akcijom prikupili sredstva za prvu, a sada i za drugu operaciju u Austriji.

 

Za manje od mjesec dana prikupljena su sredstva za operativni zahvat, pa je organizatorica akcije Edina Imamović na grupi “Pomoć za Azru Jašarević” objavila da se akcije obustavljaju, osim one koju su već najavili i organizovali volonteri Crvenog križa/krsta Lukavac.

 

“Dragi naši, sretni vas obavještavamo da je novac za Azrinu operaciju prikupljen, te da se obustavljaju sve akcije.

Azra će već u toku sedmice kontaktirati LKH Univ.Klinikum Graz, te dr. Marka Bergovca, uplatiti potrebni novac i čekati poziv za operaciju. Ovom prilikom želimo se zahvaliti svima koji su nesebično pomogli i u ovoj akciji, kako pojedincima, tako i raznim kolektivima privatnih i javnih preduzeća,našim drugarima-vlasnicima ugostiteljskih,frizerskih i trgovačkih objekata, volonterima Crvenog križa/krsta Lukavac, našim “kolačicama”,članovima SRD “SMUĐ”,raji iz Bijeljine, lukavačkim umjetnicima, RTV Lukavac, FK Radnički Lukavac i Sioux-ima, i drugim sportskim klubovima,ekipi iz štamparije Ba-Art…svima vama koji ste dali svoj doprinos na bilo koji način.

 

Još jedan veliki korak je napravljen,ostaje nam da i dalje budemo uz Azru kao njena snaga i podrška i na ovom putu liječenja. O njenom odlasku,samoj operaciji,naknadno ćemo vas obavještavati.
Hvala do neba svima”, poručila je Edina Imamović.

 

(RTV Lukavac)