Naslovna AKTUELNO Projekat “Golfom kroz region” realizovan u Lukavcu i Tuzli (FOTO)

Projekat “Golfom kroz region” realizovan u Lukavcu i Tuzli (FOTO)


17.Međunarodni sajam turizma i ekologije LIST u Lukavcu obilovao je pratećim manifestacijama i aktivnostima, a jedna od njih je imala za cilj promociju golfa u regionu i posebno Golf terena u Žablju.

 

Prijatelji Sajma LIST Turistička organizacija opštine Žabalj, u saradnji sa Golf klub centrom iz Žablja, Lukavac i Tuzlu je uvrstila na mapu gradova u kojima se  realizuje projekat  “GOLFOM KROZ REGION”.

 

 

Kroz demonstativne časove golfa, koji su izazvali pažnju Lukavčana i Tuzlaka, svi zainteresovani imali su priliku po prvi put da se oprobaju u ovom sportu. Ujedno je prezentovana i tematska ruta “Put sira i meda”, koja turistima nudi brojne doživljaje u poljoprivrednim gazdinstvima koja se bave proizvodnjom sira i meda, ali i ostalih tipičnih proizvoda na teritoriji opštine Žabalj.

 

“Golfom kroz region” putuje u Tivat, Herceg Novi, Zagreb, Lukavac, Tuzlu, Ljubljanu, Temišvar, Mostar, Banja Luku i Osijek. U pet zemalja regiona predstavit će se ponuda najveće izgrađene atrakcije Vojvodine Golf terena u Žablju, koii je trenutno najveći u Srbiji i ima devet rupa, ali se bliži završetak još devet, čime će postati lider u regionu.

 

 

 

(RTV Lukavac)