Naslovna AKTUELNO Stiže promjena vremena

Stiže promjena vremena


Prema večeri doći će do razvedravanja i u većini predjela biće suvo, ali u noći se očekuje ponovo naoblačenje uz slabe padavine.

 

U BiH će danas biti promjenljivo oblačno, mjestimično sa kišom, pljuskovima i rijetkom grmljavinom, te malo toplije uz temperaturu vazduha od 15 do 19 stepeni, na sjeveru do 21 stepen Celzijusov.

 

Ujutro će biti promjenljivo do pretežno oblačno, sa malo kiše na istoku.

 

Prije podne više sunčanih perioda očekuje se na sjeveru, zapadu i jugozapadu, dok će od centralnih krajeva ka istoku, jugoistoku i jugu biti perioda s kišom ili pljuskovima.

 

Poslije podne biće nestabilno sa lokalnim pljuskovima koji će se javljati na jugu i istoku, zatim prenositi na centralni pojas i zapad. U mnogim predjelima će i dalje ostati suvo ili nakratko s kišom.

 

Prema večeri doći će do razvedravanja i u većini predjela biće suvo, ali u noći se očekuje ponovo naoblačenje uz slabe padavine.

 

Prije podne duvaće umjeren sjeverni vjetar, u Hercegovini bura, tokom dana u slabljenju. Poslijepodne vjetar će biti slab i promjenljiv.

 

U srijedu 10.04.2019., pretežno oblačno vrijeme sa kišom, lokalnim pljuskovima ponegdje praćenih grmljavinom. Jutarnje temperature od 5 do 10, na jugu od 9 do 13, a dnevne od 13 do 20 °C.

 

U četvrtak 11.04.2019., pretežno oblačno vrijeme sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Jutarnje temperature od 3 do 9, na jugu do 12, a dnevne od 12 do 18 °C.

 

U petak 12.04.2019., pretežno oblačno vrijeme sa kišom i lokalnim pljuskovima. Padavine uglavnom u većem dijelu Hercegovine, Krajini, centralnim i istočnim područjima Bosne. Jutarnje temperature od 2 do 7, na jugu od 6 do 10, a dnevne od 5 do 11, na jugu od 14 do 18 °C.