Naslovna AKTUELNO U Lukavcu otvorena prva specijalistička pulmološka ordinacija u TK

U Lukavcu otvorena prva specijalistička pulmološka ordinacija u TK

Prva specijalistička pulmološka ordinacija u Tuzlanskom kantonu otvorena je u Lukavcu i to u novouređenom prostoru u ulici Kulina Bana.

 

Ponedjeljkom, utorkom i srijedom od 17,00 do 19,00 sati, a subotom od 10,00 do 12,00 sati pacijentima je na raspolaganju primarijus dr. Memić Fuad, cijenjeni stručnjak, koji iza sebe ima decenije uspješnoga rada na dijagnosticiranju i liječenju pacijenata.


 

Stručna pomoć dr. Memića dostupna je pacijentima svih uzrasta, od djece do starijih, kao i rizičnim grupama pacijenata, a njegovi nalazi priznati su u svim zdravstvenim ustanovama u BiH.

 

U ordinaciji nude preventivne i specijalističke preglede pulmologa, dijagnosticiranje i liječenje svih vrsta plućnih bolesti; procjenu plućne funkcije pomoću spirometrije, bronhodilatacijskog testa, pulsne oximetrije i drugih metoda;očitavanje RTG snimaka pluća, laboratorijskih i drugih nalaza; sprovođenje inhalacione terapije; savjetovanje za djecu i odrasle i kućne posjete.

 

Struka, znanje i iskustvo koje neosporno stoje iza ovoga cijenjenoga ljekara razlozi su za posjetiti ordinaciju „DOKTOR MEMIĆ“, a termin se može zakazati na broj 061 710 608.

 

Kako ne bi sumnjali u svoje zdravlje, jer poznato je da medicina ne trpi nagađanja i pretpostavke, na vrijeme konsultujte stručnjaka i živite zdravim plućima – posjetite Specijalističku pulmološku ordinaciju „DOKTOR MEMIĆ“!