Naslovna AKTUELNO U nedjelju audicija za glumce

U nedjelju audicija za glumce


U nedjelju 01.12.2019. godine, sa početkom u 10,00 sati, u Centru za kulturu Lukavac, održat će se audicija za humorističnu seriju pod nazivom “Opšta situacija”.

 

Projekat su pokrenuli Udruženje građana Deep Focus Lukavac u suradnji sa Filmark produkcijom iz Tuzle.

 

Projekat pilot epizode serije Opšta situacija nastao je udruživanjem mladih snaga koji se žele na taj način približiti omladini i pokazati im kako ni od čega ne treba odustajati, pa ni od svojih snova i da se oni mogu ostvariti gdje god mi bili, samo je potrebna volja.

 

Projekat je za sada podržan od strane Općine Lukavac, Općine Kalesija, Turističke zajednice Tuzlanskog kantona, Centra za Kulturu Lukavac.

 

“Ovim putem pozivamo sve mlade ljude koji imaju talenta za glumu da pošalju svoje prijave na audiciju putem e-mail adrese [email protected] Prijava mora sadržavati CV, dvije fotografije i motivaciono pismo. Prijavite se, jer možda baš TI možeš biti izabran za ulogu u novoj seriji”.

 

Autori projekta su: Mirela Jukić dipl.producentica, Jasmina Bojić dipl.producentica, Hazim Hadžić scenarista, Samira Halilović grafički dizajner, Ilijas Jahić producent, Slađana Josipović PR, Semir Hadžić konsultant, Muhamed Mahmutović i Muhamed Kuljanin.

 

Za sva ostala pitanja vezana za audiciju serije možete se javiti na e-mail adresu [email protected] ili na brojeve telefona 061/960-883 ili 061/960-454.