Naslovna AKTUELNO U nedjelju kasting za pjevače i muzičare

U nedjelju kasting za pjevače i muzičare

U nedjelju 01.12.2019. godine s početkom u 13, 00 sati, u Centru za kulturu Lukavac, održat će se kasting za najtalentovanije pjevače i muzičare, koji će biti nagrađeni snimanjem muzičkog spota, kao i kompozicijom jednog od najpoznatijih bendova u regiji, sve u saradnji sa Filmark produkcijom.

 

Pošaljite svoju biografiju i fotografiju na e-mail [email protected] Prijave možete poslati do petka 29.11.2019 u 23, 59.

 

Filmark čine kreativni,mladi i vješti ljudi koji se bave kreacijom audio vizuelnog sadržaja, organizovanjem koncerata i afirmisanjem mladih pjevača i glumaca, koji su u konstantnoj potrazi za inovacijama i novim metodama rada. Pažljivim odabirom vlastitog kataloga, kako autora tako i izvođača. Filmark se etabilirao kao produkcija pod čijim su se okriljem našli mladi uspješni pjevači, među kojima je Belma Huseinefendić, finalistica takmičenja “Neki novi klinci”, najmlađih pjevačkih talenata u organizaciji muzičke kuće Grand Production, kojoj je snimljena pjesma i muzički spot.

 

U dosadašnjem radu Filmarka doprinijelo je 120 osoba. Svi njihovi radovi mogu se pronaći na You Tube kanalu. Filmark putem You Tube kanala, Facebook, Instagram i ostalih partnerskih TV i radio stanica, kao i putem printanih medija, promovira izvođače i njihov rad na prostoru cijele BiH.

 

Za sva ostala pitanja vezana za audiciju možete se javiti na e-mail adresu [email protected] ili producentu projekta Ilijasu Jahiću na broj telefona 061/743-432.