Naslovna AKTUELNO U petak otvaranje ljetne sezone na Panonici

U petak otvaranje ljetne sezone na Panonici

S obzirom na povoljnu vremensku prognozu za predstojeći vikend, u petak 26. juna 2020. godine zvanično počinje ljetna sezona na kompleksu slanih Panonskih jezera u Tuzli. Nadležna ovlaštena institucija je izdala certifikat o visokoj kvaliteti slane dezinficirane vode u jezerima, čime su se stekli uslovi za otvaranje ovogodišnje ljetne sezone koja će se realizovati uz primjenu svih propisanih mjera za zaštitu i sprječavanje širenja virusa Covid 19.

Cijene dnevnih ulaznica ostaju nepromijenjene u odnosu na prošlu sezonu, a više informacija možete pronaći na web stranici www.panonika.ba.

S obzirom na ograničeni kapacitet kompleksa slanih jezera zbog primjene preventivnih mjera, prodaja ograničenog broja sezonskih ulaznica po akcijskim cijenama, koja je prekinuta 18. marta, nastaviće se u periodu 26.6.2020. do 30.6.2020. godine od 11:00 do 14:00 sati na južnoj ulaznoj kapiji u Panoniku (novi pješački most iz gradskog parka).

 

Radno vrijeme kompleksa Panonike tokom juna mjeseca je od 08 do 20 sati, a tokom jula i augusta po jedan sat ranije i duže.