Naslovna AKTUELNO “Zvijezde turizma BiH 2019” će biti dodijeljene na ovogodišnjem Sajmu LIST (VIDEO)

“Zvijezde turizma BiH 2019” će biti dodijeljene na ovogodišnjem Sajmu LIST (VIDEO)

Na 18. Međunarodnom sajmu turizma i ekologije LIST 2020, koji će biti održan od 7. do 9. maja u Lukavcu, u bogatom i raznovrsnom programu naći će se i dodjela nagrade “Zvijezda turizma“.

 

Ovu prestižnu nagradu dodjeljuje Privredna/Gospodarska komora Federacije BiH, a tim povodom raspisan je i javni konkurs za dodjelu nagrade „ZVIJEZDA TURIZMA BIH 2019”.


 

Birat će se najbolji kandidati iz oblasti turizma za kategorije: Turistička organizacija, Turistička manifestacija, Receptivna turistička agencija, Ugostiteljski objekat za smještaj i to u kategoriji hotela i ostalih ugostiteljskih objekata za smještaj, kao i Najbolja organizacija ili pojedinac za doprinos unaprijeđenju turizma i podizanju kvaliteta turističkih usluga.

 

Kao jedinog pravog sajma u BiH koji je fokusiran na turizam, vrijednost lukavačkog  LIST-a prepoznala je i Privredna komora FBiH, dajući mu važnost i kroz dodjelu ove nagrade.

 

Pravo na prijavu imaju svi sudionici iz oblasti turizma: turističke agencije, pojedinci, turističke organizacije, te ugostiteljski objekti za smještaj, a koji imaju sjedište u Bosni i Hercegovini.

 

Rok za dostavu prijava je 60 dana od dana objavljivanja, odnosno do 23.03.2020. godine.

 

Preporučujemo video prilog Suade Imamović.

 

 

(RTV Lukavac)